blog-post-img-1223

Proiect “Egalitate reala, nu conceptuala!”

Echipa de implementare a proiectului “Egalitate reala, nu conceptuala!” anunta lansarea website-ului oficial al proiectului www.femeiactive.ro. Acesta contine informatii relevante despre proiect cum ar fi: obiectivele proiectului, activitatile si grupul tinta, informatii cu privire la cursurile de calificare si cursurile de perfectionare, rezultatele anticipate si parteneriatul proiectului.

Periodic, pe site vor fi publicate articole cu privire la egalitatea de sanse si gen, testimoniale ale persoanelor participante la cursurile de calificare, informatii si fotografii de la evenimentele organizate in cadrul proiectului.

Website-ul contine formularul de inscriere si informatiile necesare pentru persoanele care vor sa participe la cursurile de calificare care se vor organiza in Regiunea Nord-Vest.

Site-ul oficial al proiectului este principalul instrument de comunicare cu privire la derularea activitatilor proiectului si realizare a campaniei de informare si de crestere a constientizarii privind egalitatea de sanse si a campaniei de informare si promovare a egalitatii de gen.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara: 6. “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie: 6.3. “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”, Contract: POSDRU/150/6.3/G/134817.

Sediul proiectului se afla in municipiul Cluj-Napoca, strada Dorobantilor nr.112, ap.35.

Telefon 0744.861.059
Email egalitatereala@jcicluj.ro
Website www.femeiactive.ro

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.