blog-post-img-2085

Networking în cadrul Centrului de Afaceri – CJ Covasna

Consiliul Județean Covasna în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Loop Operations S.R.L. și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, implementează în perioada 18.01.2018 – 17.01.2021, proiectul ”StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”, cod SMIS 105816, a cărui valoare totală este de 11.753.076,00 lei.

În zilele de 4 și 18 iunie vor avea loc întâlniri de networking online în cadrul centrului pentru sprijinirea afacerilor. După fiecare întâlnire de networking se va realiza un follow-up. În cadrul evenimentelor vor fi prezentate și afacerile finanțate în cadrul proiectului cu scopul de a fi promovate către stakeholderii locali, va fi realizată o prezentare a Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivele proiectului, partenerii si rezultatele asteptate. Va fi realizată o prezentare a stadiului de implementare activităților și dificultățile cu care se confruntă antreprenorii la început de drum.
Întâlnirile de networking vor avea un format interactiv, atât beneficiarii cât și invitații vor fi încurajați să interacționeze și să facă schimb de date de contact, de informații de idei pentru îmbunătățirea produselor/serviciilor. Se va încuraja crearea de conexiuni între participanți.

Sunt invitatați să participe beneficiarii proiectului, oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului antreprenorial, ai camerelor de comerț și asociațiilor patronale.

Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării prin susținerea înființării a 40 de întreprinderi inovatoare și sustenabile cu profil non – agricol, precum și a 80 de noi locuri de munca în zonele urbane din regiunea Centru printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale a 400 de persoane prin mentorat, asistență pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare și sprijin financiar.
Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt:
– 400 de persoane interesate sa inceapa o afacere pe cont propriu selectate in cadrul proiectului;
– 400 de participati la cursurile de competenţe antreprenoriale;
– 400 de planuri de afaceri elaborate în cadrul cursurilor de formare antreprenorială;
– 40 de afaceri selectate pentru sprijinire.

Invităm toți factorii interesați din regiunea Centru să se alăture demersului nostru.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Date de contact: Consiliul Județean Covasna, Piața Iuliu Maniu nr.10, Alba Iulia, jud.Alba, cod postal 510094, Sfântu Gheorghe, județul Covasna, email ofice@kvmt.ro, telefon 0267 311190.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.