blog-post-img-2075

Mediul antreprenorial in contact cu start-up-urile din judetul ALBA

În contextul economic actual generat de criza epidemiologică, Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, partener în cadrul proiectului StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centrual cărui beneficiar este Consiliul Județean Covasna, vă invită la dezbaterea Mediul antreprenorial în contact cu start-up-urile din județul Sibiu.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul paltformei Zoom.us, în data de 12.05.2020, în intervalul orar 17:00-19:00 și  este parte a activității de dezvoltare a unor mecanisme de susținere și promovare a mediului de afaceri în regiunea Centru și a campaniei de stakeholder engagement organizate în cadrul proiectului.

Proiectul ”StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”, cod SMIS 105618, contract POCU/82/3/7/105618, este implementat de Consiliul Județean Covasna în parteneriat cu Loop Operations S.R.L. și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii. Perioada de implementare este 19.01.2018 – 18.01.2021, iar valoarea totală a proiectului este de 11.753.076,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării prin susținerea înființării a 40 de întreprinderi inovatoare și sustenabile cu profil non – agricol, precum și a 80 de noi locuri de munca în zonele urbane din regiunea Centru printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale a 400 de persoane prin mentorat, asistență pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare și sprijin financiar.
Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt:
400 de persoane interesate sa inceapa o afacere pe cont propriu selectate in cadrul proiectului;
400 de participati la cursurile de competenţe antreprenoriale;
400 de planuri de afaceri elaborate în cadrul cursurilor de formare antreprenorială;
40 de afaceri selectate pentru sprijinire.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Date de contact: Consiliul Județean Covasna, Piața Iuliu Maniu nr.10, Alba Iulia, jud.Alba, cod postal 510094, Sfântu Gheorghe, județul Covasna, email ofice@kvmt.ro, telefon 0267 311190.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.