blog-post-img-1882

Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene (COR 242213), Iunie 2016

Programul de perfecționare este organizat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, autorizată ca furnizor de formare profesională de către Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C. fostă C.N.F.P.A.), și se finalizează cu o diplomă de absolvire recunoscută de către Ministerul Muncii si Ministerul Educației.

Cursul se adresează tuturor celor interesați să devină experți în accesarea fondurilor europene și managementul proiectelor cu finanțare europeană.

Durata cursului este de 40 de ore. Orele se vor desfășura în perioada 11-19 iunie 2016. Programul va fi stabilit cu participanții înscriși la curs, în funcție de disponibilitatea acestora.

Examenul de absolvire va consta într-o probă teoretică și una practică. Proba teoretică constă în rezolvarea unui test grilă, iar cea practică presupune prezentarea în fața comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Trainer – Oana Pascu

Beneficii
– Participarea la acest curs vă oferă posibilitatea să identificați nevoile pentru dezvoltarea proiectului, să analizați programele lansate și să stabiliți eligibilitatea ideii de proiect;
– Veți analiza contextul de derulare a proiectului, a condițiilor financiare și veți identifica grupurile țintă eligibile;
– Mai mult decât atât, acest curs este structurat astfel încât participanții să lucreze chiar în timpul cursului la realizarea proiectelor;
– Veți primi cele mai noi informații din domeniu, referitoare la perioada actuală de programare a fondurilor structurale în țara noastră;
– Veți învăța cum să lansați propunerea de proiect și cum să redactați capitolele din cererea de finanțare și din anexe și veți primi informații avizate de la specialiști din domeniu.

Valoarea investiției 570 RON.

Dacă vă înscrieți la cursul nostru din luna mai împreună cu o cunoștință veiți beneficia de o reducere preferențială de 70 RON.

Taxa de participare poate fi platită în două tranșe și acoperă toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fișe de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitată dupa semnarea contractului de formare profesională.

Condiții de înscriere: Participanții trebuie să fie absolvenți de studii superioare finalizate cu diplomă de licență.

Pentru înscrieri și informații suplimentare privind desfășurarea acestui curs sunați-ne la numărul de telefon 0755.935.332 sau scrieți-ne la adresa de email contact@perfectionare.ro

Website: www.managerdeproiect.ro.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.