blog-post-img-1586

Sander Hoogendoorn ajunge la Software Architecture Day Iași

Comunicat de presă, 13 mai 2015

Sander Hoogendoorn, unul dintre cei mai renumiți traineri și specialiști software architecture, ajunge la Software Architecture Day Iași, pe 5 iunie, pentru a susține un workshop intensiv pe tema ”Designing, developing and deploying a microservices architecture”.

În cadrul workshop-ului intensiv de o zi cei prezenți vor avea ocazia să afle noutăți din sfera de implementare a microservices landscape dar și exemple concrete cu privire la design-ul și modelarea microservices, comunicarea dintre servicii, design patterns polyglot persistence, testing services și setting up deployment pipelines.

Pe 5 iunie la Hotel Ramada ***** Sander Hoogendoorn ajunge pentru prima dată în România cu workshop-ul ”Designing, developing and deploying a microservices architecture” a cărui agendă include o scurtă introducere în domeniul Microservices dar și detalii despre microservice architecture, cum comunică sistemele miscroservices între ele, designing microservices sau deployment of microservices.

Cu o experiență de peste 25 de ani în Agile, Scrum, requirements, architecture&code, Sander Hoogendoorn este trainer, software artchitect, programator, speaker dar și scriitor. Acesta este directorul companiei Ditisagile.nl și un foarte important catalizator în inovarea de software development pentru clienții săi internaționali. Cu peste 20 de ani de activitate în consultanță IT, Sander a activat de-a lungul timpului în companii importante printre care se numara Capgemini (Principal Technology Officer) sau Ordina (Global Agile Thoughtleader). În acest timp el a colaborat cu zeci de companii care activează în domenii precum finanțe, industrie, transport, asistență medicală, educație sau retail.

Intră pe www.iasi.softwarearchitectureday.com vezi agenda completă a evenimentului, înscrie-te și profită de ultimele locuri cu preț redus.

Software Architecture Day este structurat ca un workshop complex care aduce în același loc specialiști software architecture, pasionați de domeniul IT și traineri internaționali cu zeci de ani experiență în domeniul IT. Organizat în Cluj-Napoca, Timișoara, București și Iași, evenimentul a adus în România până în prezent speakeri recunoscuți la nivel internațional și peste 400 de specialiști software.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Asociația ICONIC Cluster și ARIES Moldova se numără printre partenerii media ai acestui eveniment.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.