blog-post-img-2049

Mediul antreprenorial în contact cu start-up-urile din județul Covasna

Proiectul ”StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”, cod SMIS 105618, este implementat de Consiliul Județean Covasna în parteneriat cu Loop Operations S.R.L. și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii. Perioada de implementare este 18.01.2018 – 18.01.2021, iar valoarea totală a proiectului este de 11.753.076,00 lei.

În data de 22 ianuarie 2020 va fi organizata o dezbatere publica cu factorii interesați de mediul antreprenorial din din județul Covasna. Întâlnirea va incepe la ora 12.00, va dura aproximativ două ore și se va desfășura la sediul Consiliului Județean Covasna din Piața Libertății nr.4, Sfântu Gheorghe. Intalnirea va viza atat aspectele de imbunatatire a practicilor de afaceri si cat si de relationare si cunoastere a intreprinzatorilor. Dezbaterea este derulata în cadrul campaniei de stakeholder engagement ce are ca scop consolidarea parteneriatelor și crearea unui mediu de afaceri sustenabil în regiunea Centru. În cadrul evenimentului, se va realiza o prezentare a antreprenorilor care au beneficiat de finantare prin program precum si a a Centrului de sprijinire a afacerilor înființat în cadrul proiectului și a activităților care se organizează cu scopul de a sprijini afacerile nou înființate.
Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării prin susținerea înființării a 40 de întreprinderi inovatoare și sustenabile cu profil non – agricol, precum și a 80 de noi locuri de munca în zonele urbane din regiunea Centru printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale a 400 de persoane prin mentorat, asistență pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare și sprijin financiar.

Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt:

400 de persoane interesate sa inceapa o afacere pe cont propriu selectate in cadrul proiectului;
400 de participati la cursurile de competenţe antreprenoriale;
400 de planuri de afaceri elaborate în cadrul cursurilor de formare antreprenorială;
40 de afaceri selectate pentru sprijinire.
Invităm toți factorii interesați din Judetul Covasna să se participe la aceasta intalnire.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.
Date de contact: Consiliul Județean Covasna, Piața Libertății nr.4, Sfântu Gheorghe, județul Covasna, email office@kvmt.ro, telefon 0267 311190.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.