blog-post-img-2016

Mediul antreprenorial in contact cu Start-up-urile din judetul Arges

Universitatea “Valahia” din Târgoviște, în parteneriat cu Loop Operations S.R.L. și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, implementează proiectul InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în regiunea Sud-Muntenia.

În data de 29.01.2020, ora 12:00, în amfiteatrul CC1 al Facultății de Drept, Bulevardul Republicii nr.71, Pitești va fi organizată dezbaterea “Mediul antreprenorial în contact cu Start-up-urile din județul Argeș”.

În cadrul proiectului sunt finanțate și 4 start-up-uri din județul Argeș. Având în vedere dificultățile cu care se confruntă antreprenorii la început de drum, în același timp oportunitățile de piață care pot fi fructificate, ne dorim să facilităm pentru beneficiarii proiectului nostru întâlniri de networking în cadrul cărora să interacționeze cutineri antreprenori din județul Argeș doritori să cunoască și să realizeze noi contacte de business, să-și prezinte propria afacere și produsele/serviciile pe care le realizează, să adreseze întrebări și să primească răspunsuri la problemele de piață cu care se confruntă.Deasemeni, considerăm că ar fi în beneficiul mediului de afaceri local dacă am facilita un eveniment de networking între antreprenorii beneficiari ai Programului România Start-Up Plus din județul Argeș.

Sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului de afaceri, patronatelor, administrației publice locale și beneficiari ai Programului România Start-Up Plus.

Înformații suplimentare se pot obține la adresa de email contact@cunoastere.org.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.