Anunt seminar de promovare a antreprenoriatului

Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii partener cu Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Loop Operations SRL în proiectul „InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în regiunea Sud-Muntenia”, Cod MySMIS – POCU/82/3/7/105825 – Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 organizeaza marti 30 octombrie, Ora 17:00, în Pitesti, la sediul Camerei de Comert si Industrie Arges un nou seminar de promovare a oportunităților antreprenoriale.

La eveniment sunt așteptați antreprenori, studenți, angajați, persoane inactive etc ce sunt interesate de dezvoltarea unei afaceri proprii si doresc sa să își îmbunătățească competențele antreprenoriale.

Obiectivul proiectului este creșterea ocupării prin susținerea înființării a 40 de întreprinderi inovatoare si sustenabile cu profil non – agricol, precum si a 80 de noi locuri de munca în zonele urbane din regiunea Sud-Muntenia printr-un program de masuri integrate de dezvoltare a competentelor antreprenoriale. De asemenea, proiectul își propune îmbunătățirea competențelor antreprenoriale ale 400 de persoane ce intenționează să înființeze o afacere non-agricola în zona urbana din regiunea SM prin derularea unui program integrat de formare antreprenoriala, dezvoltarea sustenabila a antreprenoriatului în regiunea SM precum și dezvoltarea de mecanisme de susținere si promovare a afacerilor sprijinite si finanțate în cadrul proiectului în vedere asigurării sustenabilitații si precum si transferului rezultatelor proiectului către alte domenii si grupuri ținta, prin dezvoltarea unui centru de promovare a antreprenoriatului si derularea unei campanii de stakeholder engagement.

Detalii despre acest program, precum și despre proiectul „InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în regiunea Sud-Muntenia” aflați pe website-ul – www.ingenius-hub.eu.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.