blog-post-img-2087

Evenimente de stakeholder engagement – Regiunea Centru

În perioada Ianuarie-Mai 2020 au fost organizate în cadrul proiectului ”StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”6  evenimente de stakeholder engagement, câte unul pentru fiecare județ al Regiunii Centru. 

În cadrul acestor evenimente s-a urmărit colectarea de informații cu privire la așteptările și interesele mediului antreprenorial cu privire la afacerile nou înființate în cadrul proiectului și provocările cu care se confruntă antreprenorii din regiune, cât și realizarea de parteneriate de afaceri între beneficiarii proiectului și antreprenorii consacrați. Au fost prezentate și afacerile finanțate în cadrul proiectului, stadiul implementării activităților proiectului, finanțatorul și finanțarea nerambursabilă. Fiecare dezbatere s-a încheiat cu networking între participanți încurajându-se realizarea de contacte de afaceri între beneficiarii proiectului și antreprenorii din regiune. 

La dezbateri au fost invitați să participe reprezentanți ai mediului antreprenorial, ai camerelor de comerț și asociațiilor patronale, acestea și-au oferit sprijinul necesar pentru realizarea de instrumente pentru sprijinirea mediului antreprenorial din regiunea Centru.

Proiectul”StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”este implementat de Consiliul Județean Covasna în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Loop Operations S.R.L. și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii în perioada 18.01.2018 – 17.01.2021și are o valoare totală  de 11.753.076,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării prin susținerea înființării a 40 de întreprinderi inovatoare și sustenabile cu profil non – agricol, precum și a 80 de noi locuri de munca în zonele urbane din regiunea Centru printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competențelor antreprenoriale a 400 de persoane prin mentorat, asistență pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare și sprijin financiar.
Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt:
– 400 de persoane interesate sa inceapa o afacere pe cont propriu selectate in cadrul proiectului;
– 400 de participati la cursurile de competenţe antreprenoriale;
– 400 de planuri de afaceri elaborate în cadrul cursurilor de formare antreprenorială;
– 40 de afaceri selectate pentru sprijinire.

Invităm toți factorii interesați din regiunea Centru să se alăture demersului nostru.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Date de contact: Consiliul Județean Covasna, Piața Iuliu Maniu nr.10, Alba Iulia, jud.Alba, cod postal 510094, Sfântu Gheorghe, județul Covasna, email ofice@kvmt.ro, telefon 0267 311190.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.