Eveniment de afaceri “Europa 2020 – linii de dezvoltare”

APEC va invita la evenimentul “Europa 2020 – linii de dezvoltare”, care va avea loc joi, 21 iulie 2011, incepand cu ora 13, in Sala Ecourilor din cadrul Camerei de Comert si Industrie Iasi (Bulevardul Carol I nr. 27 – dealul Copou).

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Iasi, cu aceasta ocazie urmand sa fie constituia comisia de specialitate “Infrastructura, energie, mediu” a PDL Iasi.
Comisia isi propune de la inceput sa fie deschisa catre parteneriate cu mediul academic si mediul de afaceri, fiind formata, in primul rand, din personalitati si elite in directa legatura cu obiectivele comisiei.

Si-au anuntat participarea profesori universitari, specialisti din domeniile de interes ale comisiei, reprezentanti ai unor institutii locale si centrale.
Din partea unor structuri guvernamentale vor fi prezenti domnul Eusebiu Manea Pistru, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, domnul Iulius Dan Plaveti, presedintele ANRE si  domnul Marin Anton, Secretar de Stat in  Ministerul Mediului.
De asemenea, va participa si un numar important de oameni de afaceri.

Niciun comentariu