Emisiunea “Arena Leilor” si programul School for Startups Romania ajung la Iasi

Echipa emisiunii “Arena Leilor” si organizatorii programului School for Startups Romania se vor afla, in 13 februarie 2012, la Iasi, Hotel Unirea (sala Cuza), la unul dintre evenimentele din cadrul turneului national de selectare a celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii.

Participarea este gratuita, dar locurile sunt limitate.

“Arena Leilor” si School for Startups Romania isi propun impreuna sa gaseasca oameni cu initiativa si spirit antreprenorial care doresc sa prezinte o idee de afacere, o inventie sau o afacere pe care doresc sa o extinda, in fata unor investitori dispusi sa isi investeasca atat banii, cat si experienta in afaceri noi sau in curs de dezvoltare.

In cadrul acestei intalniri, expertii in educatie antreprenoriala de la School for Startups Romania vor sustine o prezentare despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere sau o afacere in fata unui investitor si importanta proiectarii unui business plan.

Dragos Anastasiu, cunoscutul om de afaceri si General Manager Eurolines, alaturi de Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare, le vor vorbi participantilor despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea “Arena Leilor” si despre mecanismul de realizare a emisiunii, dar si despre cum puteti construi un plan de afaceri de succes care sa atraga investitori.

Va urma o sesiune de prezentari de proiecte in fata juriului format din membrii echipei de productie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior in cadrul show-ului TV in fata investitorilor invitati.

Participarea la eveniment este gratuita (insa locurile sunt limitate), iar inscrierea se face prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe www.turneuarenaleilor.ro, pana pe 12 februarie 2012.

Informatii suplimentare se pot obtine de la:

Fundatia Post-Privatizare
www.turneuarenaleilor.ro
Persoana de contact:
Madalina Marin
Specialist PR
Tel: 0748.138.371
marin.m@postprivatizare.ro

Niciun comentariu