blog-post-img-1640

Cursuri gratuite pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale

Cursuri gratuiteFirma DAL Consulting, partenera in proiectul Start-up 2014! O sansa de dezvoltare antreprenoriala in regiunile Centru si Nord-Est, organizeaza in intervalul 29.06 – 01.07.2015 cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale.

Durata totala a acestora este de 3 zile, cate 8 ore/zi, in intervalul 09:00 – 17:00.

Locatia de desfasurare este Centru de afaceri IDEO, Iasi.

In prima parte a cursului se va discuta modalitatea de completare a unui plan de afaceri pe baza unui model care cuprinde urmatoarele sectiuni: Relevanta planului de afaceri, Metodologia de derulare a afacerii, Sustenabilitate financiara, Realizarea achizitiilor, Egalitate de sanse, dezvoltare durabila si abordare inter-regionala.

In a doua parte a cursului se vor prezenta si discuta informatii legate despre managementul unei afaceri, fiind incluse notiuni legate de: Profilul antreprenorului, Factorii si mediul in care se dezvolta o afacere, Pasi pentru deschiderea unei noi afaceri, Management financiar, Marketing, Managementul resurselor umane.

Conditii de participare:

– Varsta minima 18 ani;

– Domiciliul stabil in regiunea Nord Est;

– Sa nu mai fi participat anterior la cursuri finantate prin POSDRU, pe domeniul Competente antreprenoriale sau Management de proiect.

Beneficii pentru participanti:

– Curs gratuit;

– Doua cofee-break-uri + masa de pranz asigurate in fiecare zi;

– Certificat ANC, recunoscut la nivel european pe specializarea Competente antreprenoriale, in urma sustinerii unui examen la finalul cursului.

Pentru inscrierea la curs, este necesar sa completati formularul atasat si sa trimiteti pe adresa de email startup2014@dal.ro, copii scan dupa urmatoarele documente: carte de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie (daca este cazul), diploma a ultimului nivel de invatamant absolvit, alaturi de un CV in format Europass si o adeverinta de student (daca este cazul). Ulterior va fi completat un dosar la sediul DAL Consulting din Sos. Pacurari 127, Iasi.

Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.