blog-post-img-207

Curs Managementul Proiectelor cu Spider Project – 24 PDU

Spider Management  Technologies Romania impreuna cu APECFinantare.ro si Tehnopolis Iasi organizeaza la Iasi in perioada 16 – 18 Iunie 2011 cursul “Managementul Proiectelor cu Spider Project”. Veti invata cum sa modelati proiectele, cum sa utilizati solutia integrata cea mai avansata  de Management al Proiectelor existenta astazi in lume si cum sa aplicati Metodolgia Success Driven Project Management pentru realizarea proiectelor dumneavoastra cu succes. La incheierea cursului, participantii vor primi Diploma de Participare recunoscuta de Project Management Institute, avand 24 de PDU (Professional Development Units) si fiind utila in procesul de certificare profesionala PMI.

IMPORTANT ! LOCURILE SUNT LIMITATE!

Cursul Managementul Proiectelor cu Spider Project va ofera o imagine de ansamblu despre sistemul informatic de Project Management Spider Project Professional. El prezinta modul de utilizare a programului Spider Project in planificarea, controlul si analiza proiectelor. La incheierea lui, veti fi capabili sa modelati cu acuratete proiectele dumneavoastra, sa faceti planificari realiste, sa urmariti si sa controlati evolutia proiectului, sa interpretati rezultatele obtinute si sa luati cele mai potrivite decizii in atingerea parametrilor de succes ai proiectelor.

Cursul este destinat tuturor celor care lucreaza in domeniul Managementului Proiectelor si doresc sa isi imbunatateasca performantele profesionale, precum si tuturor celor care sunt la inceput de drum in acest domeniu provocator si doresc sa aplice intr-un mod sistematic cele mai bune practici din Managementul Proiectelor.

Program: 09:00-17:00 zilnic (inclusiv pauza de pranz si doua pauze de cafea)
Locatie: Iasi, Tehnopolis

Conditii de participare: inscrierea plata cu minim 5 zile lucratoare inaintea primei zile de curs.

Pretul cursului este de 200 Euro/persoana si include:
-Participarea la curs
-Suportul de curs
-Diploma de participare cu 24 de PDU
-Masa de pranz si pauzele de cafea.

Plata cursului se va face pe baza facturii proforme primite in urma completarii formularului de inscriere.

Pentru inscrieri completati formularul de inscriere pe care il puteti descarca de aici. Persoana de contact: Constantin Ciortan, constantin.ciortan@gmail.com, 0741-258009.

Data limita de inscriere este 10.06.2011.

Spider Management Technologies Romania isi rezerva dreptul de a modifica programarea cursului anuntand orice modificare in timp util.


Niciun comentariu