blog-post-img-1244

Curs de perfecționare „Manager de Proiect”

Daca vrei sa inveti cum sa initiezi, sa planifici si sa implementezi un proiect, inscrie-te acum la “Cursul de perfectionare Manager de Proiect“, organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii la Iasi.

Vei avea posibilitatea sa beneficiezi de supervizare si coaching din partea unor traineri cu experienta care iti vor indruma pasii in gestionarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

Pe parcursul orelor de curs vei dobandi cunostintele necesare initierii, planificarii si implementarii unui proiect cu finantare nerambursabila si de a profita de oportunitatile de pe piata muncii in domeniul managementului de proiect cu finantare europeana.

In cele 60 de ore de curs care se vor desfasura seara si la sfarsitul saptamanii, in functie de agenda participantilor, se vor aborda urmatoarele teme:
● Etapele ciclului de viata al proiectului
● Analiza factorilor interesati
● Analiza problemei si a obiectivelor
● Analiza strategiilor si alegerea strategiei optime
● Stabilirea scopului si a obiectivelor proiectului
● Planificarea activitatilor proiectului
● Planificarea financiara
● Managementul riscurilor si al echipei de proiect
● Monitorizarea si evaluarea proiectului
● Managementul comunicarii in cadrul proiectului
● Realizarea procedurilor de achizitii publice
● Managementul calitatii proiectului
● Surse de finantare pentru proiect

La finalul cursului vei beneficia de o evaluare scrisa care va consta in rezolvarea unui test grila si o evaluare practica care va consta in prezentarea in fata comisiei de examinare a proiectului elaborat pe parcursul programului de instruire.

In urma acestei sesiuni de evaluari vei primi o tripla certificare: certificatul de absolvire din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC fosta CNFPA) recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, o diploma de excelenta din partea Managementulproiectelor.ro si o diploma de participare din partea Finantare.ro, primul portal din domeniul finantarilor din Romania.

Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii este autorizata ca furnizor de formare profesionala pentru programul de perfectionare “Manager proiect” cod COR 241101 de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor Iasi prin decizia cu nr.629/06.06.2012, numar de ordine in registrul special 71/22.05.2012.

Daca te inscrii la cursul nostru nostru din luna octombrie poti beneficia de o reducere preferentiala de 30% daca vei:
● Vei veni la curs impreuna cu un prieten sau o cunostinta (fiecare veti beneficia de o reducere de 10%);
● Contribui la promovarea cursului pe pagina ta de Facebook sau/si pe website-ul sau blogul personal (10%);
● Vei achita integral taxa de curs pana la data de incepere a cursului (10%).

Astfel, vei plati doar 623 RON si nu 890 RON. Taxa de participare include toate cheltuielile ocazionate cu organizarea cursului, inclusiv suportul de curs, fisele de lucru, examinarea si certificatele de absolvire.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de acumularea unor cunostinte noi si a tehnicilor necesare pentru managementul de proiecte, singura conditie sa participi este sa fii absolvent de studii superioare finalizate cu examen de licenta.

Daca vrei sa primesti informatii suplimentare, nu ezita sa ne suni la numarul de telefon 0755.935.332 sau asteptam intrebarile tale la adresa de email contact@perfectionare.ro.

Persoana de contact: Trainer Gabriel Lazar

Informatii suplimentare pot fi gasite pe pagina de prezentare a cursului www.managerdeproiect.ro


Niciun comentariu

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.