Conferinta OpenAgile in Iasi – “Agile & Lean: What We’ve Learned”

In 31 martie 2012, la Hotelul Ramada din Iasi (Strada Grigore Ureche nr. 27), va avea loc Conferinta OpenAgile.
Evenimentul propune solutii Agile si Lean pentru software de calitate si excelenta in afaceri.

Conferinta OpenAgile, ajunsa la cea de-a patra editie in Romania, iti va oferi sansa sa discuti cu speakeri internationali, lideri in IT software si mod de organizare, dezvoltatori, testeri si manageri pasionati de ceea ce fac si, pe scurt, este o ocazie unica de a impartasi sau a gasi raspunsuri la problemele de zi cu zi.

Pentru inregistrare la eveniment, vizitati site-ul conferintei: www.openagile.ro

PROGRAMUL preliminar al conferintei:

08:30 – Registration & Welcome Coffee
09:15-09:30 – Opening Words
09:30-10:30 – Andrea Provaglio
10:30-11:10 – Speaker
11:10-11:25 – Coffee break
11:25-12:05 – Alexandru Bolboaca
12:05-12:45 – Speaker
12:45-15:45 – OpenSpace
15:45-15:25 – Speaker
15:25-16:05 – Flavius Stef
16:05-16:45 – Coffee break
16:45-17:05 – Lightning talks
17:05-18:05 – Keynote speaker
18:05-18:30 – Ending speech

CALL FOR SPEAKERS
Tema conferintei este “AGILE & LEAN: WHAT WE’VE LEARNED”, iar sub aceasta tema invitam vorbitorii sa impartaseasca lectii practice invatate de-a lungul carierei lor.

Pentru a fi vorbitor la OpenAgile Iasi, va invitam sa ne trimiteti un rezumat al prezentarii (sau chiar varianta finala) si o biografie personala.
Termenul pentru inscrieri este 5 Martie, iar selectia finala va avea loc pe 12 Martie.

Unul dintre vorbitorii internationali de anul acesta este ANDREEA PROVAGLIO.
Andreea are 20 de experienta in domeniul IT si are o experienta bogata ca vorbitor la conferinte.
În prezent, activitatea sa este canalizata in directia adoptiei metodologiilor Agile si Lean cum ar fi Scrum, Kanban sau Extreme Programming (XP), dezvoltarea competentelor sociale ale echipelor si organizatiilor si coaching de dezvoltare software pe platformele Java/J3EE.

OPEN SPACE
În sesiunea Open Space poti prezenta sau propune teme de discutie la alegerea ta. Participantii sunt incurajati sa foloseasca regula celor doua picioare: “daca te simti intr-o situatie in care nu inveti nimic nou sau nu mai poti contribui cu nimic, foloseste-ti cele doua picioare sa te muti la o alta discutie”.

AUDIENTA
Conferinta se adreseaza in principal industriei software din Romania, inclusiv integratorilor si proiectelor de mentenanta software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum si tuturor celor interesati de IT&C.
Sunt bineveniti si clienti ai companiilor de software care doresc sa inteleaga domeniul pentru o colaborare mai buna cu furnizorii lor, precum si profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

ORGANIZATORI
Conferinta este organizata de Agile Works, comunitatea Agile din Romania si Mozaic Works, firma specializata in imbunatatirea organizarii si calitatii proiectelor software si cresterea eficientei echipelor dezvoltatoare de software.
Coordonator: Nicoleta Pirvan – nicoleta.pirvan@mozaicworks.com

CONTACT
Bogdan Pater – bogdan.pater@mozaicworks.com

Niciun comentariu