Conferinta Internationala “Rethinking Politics for the Knowledge Society” la Iasi

Filiala ieseana a Academiei Romane organizează, in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, Conferinta Internationala “Rethinking Politics for the Knowledge Society”.
Evenimentul isi propune sa raspunda la cateva dintre intrebarile legate de echitabilitatea si eficienta politicilor unei societati bazate pe cunoastere.
Lucrarile conferintei se vor desfasura in cadrul a cinci sesiuni: Antropologie si studii culturale, Teorii si practici economice, Epistemologia si filosofia stiintei, Etica, filosofie sociala si politica, Psihologie si stiintele Educatiei.

La eveniment vor participa peste 140 de profesori si cercetatori de la universitati si institute de cercetare de renume din Iasi, Baia Mare, Timisoara, Bucuresti, Cluj, Miami, Berlin, Texas, California, Sorbona, Paris si Bruxelles.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Societatea bazata pe cunoastere – cercetari, dezbateri, perspective”, implementat de Academia Romana – Filiala Iasi si Universitatea de Nord din Baia Mare si cofinantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Niciun comentariu