Conferinta Finantare.ro 2012 – a treia editie la Iasi

Avem deosebita placere de a va anunta ca in 7 iunie 2012 va avea loc la Iasi Conferinta Finantare.ro, aflata anul acesta la cea de-a treia editie.

In acest an, Conferinta Finantare.ro va avea loc in trei din cele mai importante orase din Romania. Pe langa Iasi, Conferinta va fi organizata si la Bucuresti, pe 4 octombrie si la Cluj-Napoca, pe 29 noiembrie.

Evenimentul isi propune sa sprijine cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene in Romania si sa sustina viitorul antreprenorilor, consultantilor si managerilor de proiect din tara, care au nevoie de incredere si suport din partea celor care au reusit sa puna in practica propriile idei de afaceri.

In cadrul conferintei, se vor afla fata in fata specialisti in domeniul finantarilor si consultanti in managementul proiectelor cu peste 150 de reprezentanti ai organizatiilor, companiilor si institutiilor direct interesate de instrumentele disponibile pentru implementarea si dezvoltarea proiectelor lor.

Printre speakerii invitati la acest eveniment se numara: Augustin Purnus, Constanta Bodea, Melania Coman, Cristian Paun, Vasile Isan, Gabriel Mursa.

Pentru detalii privind programul evenimentului, speakerii si pentru inscrieri la editia de la Iasi, va invitam sa vizitati www.iasi2012.finantare.ro.

O modalitate eficienta prin care puteti fi mereu la curent cu noutatile editiei este abonarea la newsletterul Conferintei Finantare.ro Iasi.

Va asteptam sa ne fiti alaturi la Iasi!

Niciun comentariu