Conferinta Finantare.ro 2011

Cea de a doua editie a Conferintei Finantare.ro, editia 2011, va avea loc pe 7 aprilie la Iasi!

Conferinta Finantare.ro 2011 promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Conferinta va oferi interactiune si informatii utile cu privire la tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, al surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene. Vor fi stimulate discutiile despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor finantate din fonduri nerambursabile.

Evenimentul va reuni 4 conferinte, 12 workshop-uri, muzica clasica, targ expozitional, networking si va promova cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii.
Prin temele abordate, organizatorii spera sa creeze cadrul perfect pentru ca participantii sa primeasca raspunsuri la cat mai multe dintre intrebarile pe care le-ar putea avea.

Un plus de valoare al conferintei va fi dat de speakerii-cheie, printre care se numara:

  • Marius Ghenea, Antreprenor in serie si Business Angel
  • Gabriel Biris, Managing Partner Biris Goran
  • Péter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare
  • Gabriel Mardarasevici, Business Angel

Va invitam sa urmariti programul Conferintei, sa cititi mai multe informatii despre speakeri si sa ne urmariti pe Facebook pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati.

APEC este co-organizator al Conferintei, alaturi de Fundatia Post-Privatizare (FPP) si Arhipelago.

Niciun comentariu