2% pentru economia cunoasterii

Prevederea 2% din Codul Fiscal va ofera posibilitatea de a directiona, catre o organizatie non-profit neguvernamentala aleasa de dvs., a 2% din impozitul pe venit platit catre stat.
Aceasta operatiune nu costa nimic, si nu este o donatie; este doar o redirectionare a unei mici parti din impozitul pe care deja l-ati platit statului pentru veniturile dvs. din anul trecut.
Dar acum puteti alege exact locul unde ajung acesti bani. E suficient sa completati un formular simplu, in 2 exemplare, apoi sa depuneti un exemplar la registratura organului fiscal local.

In acest fel, puteti sprijini eforturile Asociatiei pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) de sprijinire a tinerilor creativi si intreprinzatori din Romania.
APEC desfasoara activitati cu impact imediat, cea mai cunoscuta fiind proiectul “Fabricat in Iasi” care ajuta in mod direct comunitatea locala.

Daca sunteti de acord ca dezvoltarea economica si modernizarea pe coordonatele economiei cunoasterii sunt importante pentru viitorul Romaniei, aveti posibilitatea sa ne sprijiniti in eforturile noastre.
Nu va costa nimic, si veti contribui astfel la construirea unui viitor mai bun!

Directionati 2% din impozitul achitat deja statului pentru anul trecut catre APEC, depunand la Finante formularul completat până la 15 mai 2010!

– Descarcati aici formularul 230, tipariti si completati 2 exemplare cu datele dvs., apoi depuneti un exemplar completat la Finante.
– Daca aveti intrebari, contactati-ne la: contact@cunoastere.org

Datele care trebuie completate in formular sunt (deja completate in formularul de mai sus):
– denumire entitate: Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii
– codul de identificare fiscala: 27269648
– cont bancar (IBAN): RO14BACX0000000513449001
– denumirea institutiei de credit: UniCredit Ţiriac Bank Iaşi

Niciun comentariu