Marius Alexa

Presedinte
Specialist in comunicare, finantarea organizatiilor si managementului proiectelor. Cetatean activ al urbei cu activitati de impact care produc o schimbare pozitiva in jur. Sprijina afirmarea noilor generatii de lideri si contribuie semnificativ la promovarea spiritului antreprenorial.

Catalin Paraschiv

Vicepresedinte
Absolvent de studii superioare (juridice), Catalin este inclinat catre organizare si stiinta cifrelor, dispus sa se implice fara limita de norma, responsabil, de incredere, atent la detalii, atent sa optimizeze si sa reduca riscurile si costurile.

Bogdan Capraru

Vicepresedinte
Redactor-sef la EconomiaOnline.ro, conferentiar universitar in cadrul Departamentului de Finante, Moneda si Administratie Publica, FEAA - Univ. "Al.I.Cuza" Iasi. Doctor in Finante, din anul 2008. Specialist in banking si real estate. Contributor la Piata financiara, Topurile Bancheri, Economistul.

Petru Cimpeanu

Vicepresedinte
Dinamic, cu bune cunostinte de comunicare, capabil sa lucreze in conditii de stres, interesat de perfectionarea profesionala in finantari externe nerambursabile. Este absolvent al Masterului de Finante-Asigurari si este acreditat ANC pentru Manager Proiect si Formator.

Camelia Rosca

Secretar general
"Ochiul care vegheaza finantele" APEC. Flexibila, comunicativa, deschisa la nou, organizata si atenta, Camelia este absolventa de matematica, pe care o aplica in organizarea APEC, asigurandu-se ca toate lucrurile se fac "cum trebuie" si "cand trebuie".

Gabriel Lazar

Coordonator de proiecte
Manager de proiect “Fabricat in Iasi”. S-a implicat activ in viata comunitatii ca membru fondator JCI Iasi, vicepresedinte executiv JCI Iasi in perioada 2006-2007 si ofiter national JCI Romania in anul 2010. Este managing partner in cadrul unei companii de consultanta.

Lidia Alexa

Manager de proiect
Pasionata de marketing si comunicare, cu o experienta in acest domeniu de peste 9 ani, atat in companii private cat si in organizatii nonguvernamentale. In acest moment este Business Developer in cadrul companiei Arhipelago Interactive Iasi si cadru didactic asociat la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iași.

Sergiu Chiuchiu

Manager de proiect
O persoana dinamica ce se adapteaza usor in orice situatie, fiind adeptul ideii ca invatarea este un proces continuu ce se desfasoara pe tot parcursul vietii. Considera ca pentru a avea succes cel mai important este sa iti stabilesti obiectivele si sa iti pastrezi determinarea pentru a le putea duce pana la capat.

Adrian Mironescu

 
Designer de brand, cu background in informatica, curios si dedicat crearii de concepte diferentiatoare si interesante. Cauta mereu sa aiba o viziune de ansamblu, pune mare accent pe interdisciplinaritate si se ocupa de toate etapele proiectelor de (re)branding. Doreste sa ajute la crearea si dezvoltarea unor branduri românesti puternice.

Elena Gindac

 
A finalizat studii de specialitate in domeniul managementului organizatiilor. A urmat cursuri de dezvoltare acreditate (Formator, Competente socio-civice). Serioasa, implicata, pasionata de munca ei, este apreciata intotdeauna pentru profesionalism, rabdare si dedicatie.

Alina Cristina Damian

 
Economist in domeniul Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Doctorand in cadrul Scolii Doctorale de Economie "Al. I Cuza". Alumni in AIESEC. In 2011 a obtinut o busa de practica Erasmus in Spania - Departamentul "Enseñanza Virtual Universidad de Huelva".

Ovidiu Stofor

 
Doctor in Economie, trainer, pasionat de comunicare si vanzari. Fire autodidacta, inovativa, cu un mare grad de sociabilitate. A coordonat voluntari in cadrul proiectului Asigurari.ro si in organizarea Conferintelor Afaceri.ro. Este cadru didactic asociat la FEAA, Universitatea "Al.I.Cuza" Iasi.

Andreea Holban

 
Foarte creativa, cu o atitudine pozitiva si orientata către perfecționare profesionala. Foarte bun organizator de evenimente, coordonator de relatii publice si parteneriate mentine relatii excelente cu colaboratorii si partenerii.

Ioana-Iuliana Tomuleasa

 
Doctorand in cotutela in Franta si in Romania, s-a remarcat prin ambitie, seriozitate, perfectionism si un interes aparte pentru domeniul finantelor, participand la numeroase conferinte, castigand premii in tara si in strainatate. Motto-ul ei: "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

Madalina Viziteu

 
O persoana activa careia ii place se se implice in dezvoltarea comunitatii. Pasionata de dezvoltare personala, coaching si antreprenoriat, in prezent este manager de proiect la "Voluntar.ro". Momentan urmeaza cursuri de management la FEAA, Univ."Al.I.Cuza" Iasi.

Ioana Diaconu

 
Absolventa de studii superioare in domeniul economic, Ioana este pasionata de marketing. Optimismul si ambitia de care da dovada o determina sa se implice pe deplin in activitatile desfasurate. In opinia ei, nu esista esec; fiecare intamplare este privita precum o provocare care ii ofera ocazia de a invata.

Stefan Patrascu

 
A efectuat stagii de pregatire, cercetare si de voluntariat in Franta, Italia, Norvegia si SUA unde a participat la conferinte si cursuri. In cadrul APEC, a coordonat voluntarii din proiectul "Voluntari pentru Viitor" - Programul "Tineret in Actiune", act. 2 "Serviciul European de Voluntariat".

Te intereseaza conceptele specifice economiei cunoasterii?
Vrei sa te implici direct in proiecte APEC dedicate informarii mai bune a intreprinzatorilor din Romania cu privire la economia cunoasterii?
Poti deveni membru al organizatiei noastre trimitandu-ne cateva date despre tine. Le vom analiza si te vom anunta in cel mai scurt timp.

Numele complet - obligatoriu

Adresa de email - obligatoriu

Domiciliul - obligatoriu

Varsta - obligatoriu

Instruire (ultimul nivel absolvit) - obligatoriu

Motivatia pentru implicarea in proiectele noastre - obligatoriu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail