Despre noi

Scopul Asociatiei pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) il reprezinta promovarea conceptelor specifice economiei cunoasterii in randul tinerilor din Romania, pentru sustinerea dezvoltarii durabile a mediului economic, antreprenorial, social şi cultural din Romania in contextul integrarii in Uniunea Europeana.

Practic, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si-a propus sa actioneze ca o platforma de sprijinire a tinerilor intreprinzatori din Romania care doresc sa realizeze proiecte urmarind dezvoltarea economiei si societatii romanesti bazandu-se pe resursele specifice economiei cunoasterii.

Obiectivele principale ale Asociatiei sunt:
a) promovarea conceptelor specifice economiei cunoasterii in randul tinerilor din Romania;
b) promovarea antreprenoriatului in randul tinerilor din Romania;
c) sprijinirea si participarea la realizarea unor proiecte antreprenoriale, sociale, economice, educative si culturale in folosul intreprinzatorilor, in special a tinerilor intreprinzatori activi in Romania;
d) sprijinirea dezvoltarii profesionale si a abilitatilor.

Te intereseaza conceptele specifice economiei cunoasterii?
Vrei sa te implici direct in proiecte APEC dedicate informarii mai bune a intreprinzatorilor din Romania cu privire la economia cunoasterii?
Poti deveni membru al organizatiei noastre trimitandu-ne cateva date despre tine. Le vom analiza si te vom anunta in cel mai scurt timp.

  Numele complet - obligatoriu

  Adresa de email - obligatoriu

  Domiciliul - obligatoriu

  Varsta - obligatoriu

  Instruire (ultimul nivel absolvit) - obligatoriu

  Motivatia pentru implicarea in proiectele noastre - obligatoriu